keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Arkiston aarteita: Seuran kevätreissu 2010, Björkholma

LSUK:n kevätreissu suuntautui vuonna 2010 Paraisten eteläiselle merialueelle ja majapaikkana toimi Björkholman saaren mökkikylä. Kohteen valinta osoittautui moneltakin osin erittäin onnistuneeksi, sillä ensinnäkin mökit olivat sijainniltaan ja kunnoltaan erittäin hyviä, sekä kalasaalis oli ainakin siian puolesta erittäin tyydyttävä. Tarkkaa kalasaalista en tiedä, mutta lähemmäs sata yksilöä nousi vajaalle kymmenelle hengelle parin kolmen päivän aikana. Hauki oli itätuulen ja laskuveden myötä hieman huonolla syönnillä, mutta niitäkin ylös muutamia saatiin.

Kelikin oli loppujen lopuksi ihan ok. Sadekuuroja toki saatiin, mutta mitään kovin jatkuvaa saavista kaatoa ei onneksi saatu päällemme. Tuuli ei myöskään yltynyt älyttömäksi. Allekirjoittanut sai myös nauttia V-P:n veneen uudesta lelusta - sähköisestä keulamoottorista. On muuten erittäin miellyttävää kalastaa taimenta ja haukea, kun toinen voi jalkapedaalilla ohjailla pitkin kaislikon ja lahden reunoja. Seuraavaksi sitten plotterin kanssa kommunikoiva peli, niin ei tarvitse kuin mökillä lähtiessä iskeä pari pistettä karttaan, niin automatiikka hoitaa loput :)


Seuraavaksi sitten jiggailemaan kuhaa ja odottelemaan seuran seuraavia reissuja. Viikonloppuna alkaa myös perhokausi, kun Lohenrenkaalla aloitetaan/jatketaan SM-skabailuja. Seuran reissuista on muodostunut erittäin mukavia kokemuksia hyvin edulliseen hintaan upeilla paikoilla. Suosittelen kaikille jäsenille mukaan tulemista! Kalaisaa kevään ja kesän jatkoa.

Ville Santalahti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti